top of page

Minority Reporter Group

Public·403 members

W pielęgnacji urody i higieny osobistej lubię ufać tylko najlepszym produktom. Dlatego zwracam się do Totis Pharma po katalogi z kosmetykami. Ten sklep jest źródłem najbardziej innowacyjnych i wysokiej jakości produktów kosmetycznych, które odpowiadają moim potrzebom. Katalog Totis Pharma jest pełen różnorodnych produktów, od pielęgnacji skóry po makijaż. Z łatwością mogę znaleźć wszystko, czego potrzebuję, aby podkreślić swoje naturalne piękno i zachować zdrową skórę. Każdy produkt w tym sklepie jest starannie dobrany i przeszedł rygorystyczne testy pod kątem bezpieczeństwa i skuteczności. Jednym z moich ulubionych produktów z oferty Totis Pharma są ich naturalne kremy do twarzy. Te kremy są bogate w witaminy i przeciwutleniacze, dzięki którym moja skóra wygląda młodo i zdrowo. Uwielbiam także ich szeroki wybór produktów do pielęgnacji włosów, które pozostawiają moje loki lśniące i jedwabiste.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

BID NOTICES

Minority Reporter (MR) is a local community newspaper covering news and issues relevant to the Rochester, NY community. MR is committed to fostering self awareness, building community and empowering people of color to reach their greatest potential. Further, MR seeks to present a balanced view of relevant issues, utilizing its resources to build bridges among diverse populations; taking them from information to understanding.

CONTACTS:

Phone: 585.301.4199 | Fax: 888.796.6292

Advertising Dept: advertising@minorityreporter.net

Editorial Dept: editor@minorityreporter.net

Other Inquiries: info@minorityreporter.net

---

2023 Minority Reporter. All Rights Reserved

• Instagram
  • Facebook
  • Twitter

Bring Minority Reporter straight to your inbox. Sign up for updates on new articles.

Thanks for signing up for our notifications!

bottom of page